کلید 2: مشغول شو، مشغول شو

یکی از کارهای سودمندی که عادت انجام می دهند این است که برخی از آن ها دست ها و گاهی اوقات دهان را مشغول نگه می دارند. مشغول کردن کاری است که کلید بعدی انجام می دهد.

کلید دست ورزی

برای اینکه کلید دست ورزی برای کودک کار ساز شود، درباره جاهایی که دوست دارد عادت هایش را انجام بدهد و کارهایی که در این جاها انجام میدهد فکر کنید، این ها مناطق خطر نام دارند. فهرست شما می تواند اینگونه باشد.

مناطق خطر

  1. نشستن روی نیمکت آشپزخانه و انجام تکلیف منزل.
  2. دراز کشیدن روی تخت در هنگام شب و کوشش برای به خواب رفتن.
  3. سوار شدن در اتومبیل و هیچ کاری انجام ندادن.
  4. لم دادن روی نیمکت و تماشای تلویزیون.
  5. ایستادن در زمین بازی و منتظر بازی شدن.

به فهرست های پیشنهادی دست ورزی در زیر نگاه کنید، یا از فکر خودتان برای اندیشیدن درباره روش هایی برای مشغول نگه داشتن دست ها و دهان در هر یک از مناطق خطر استفاده کنید.

برای مشغول نگه داشتن دهان ( آب نبات سفت بمک - یک تکه ماکارونی خام گاز بزن - آدامس بجو - یکی از آلات موسیقی را بنوازد - یک نی باریک را بجود - سعی کند سوت بزند - دندانش را نخ بزند - زبانش را از سویی به سوی دیگر بچرخاند - آواز بخواند )

برای مشغول نگه داشتن دست ها ( با یک توپ بازی کن با موم یا خاک رس بازی کن - شکلک بکش - یک توپ را دست به دست کن - کاموا بباف - یک سنگ صاف یا یک رشته مهره را مالش بده - روی یک تکه نخ گره هایی بزن - یک گربه را نوازش کن )

چیزهایی را که برای فعالیت های دست ورزی ات نیازاش نیاز دارد، گردآوری کنید و آن ها را در مناطق خطرش بگذارید. مطمن شوید که چیزهایی که لازم دارد را در جاهایی که بیشتر به آن ها نیاز دارد پیدا می کند.


منبع کتاب : با عادت های بد کودکان چه کنیم؟

راهنمای کودک برای چیره شدن بر ناخن جویدن و عادت های دیگر

تألیف : دان هوبنر

ترجمه : رویا نبی زاده